1000 Yatırımlar Holding A.Ş., Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzı dolayısı ile Borsa İstanbul'da gong töreni düzenlendi.

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., "BINHO" koduyla Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı.

Törende konuşan Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Ergun, "Bu halka arzda emeği geçen herkese, şirket çalışanlarına, aracı kuruma teşekkür ediyorum. 1000 Yatırımlar Holding’e Borsamız ailesine hoş geldiniz diyor, bu halka arzın sermaye piyasalarımıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

1000 Yatırımlar Holding CEO’su Kadir Can Abdik ise bugünün şirket adına önemli bir kilometre taşı olduğuna inandıklarını belirterek, şunların kaydetti:

"Küresel arenada varlık gösteren, milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve 600’den fazla kişiye istihdam sağlayan bir holding olarak, şeffaflık ve güvenirlik kavramlarını odağımıza alarak geleceğin sektörlerine yatırımlarımızı sürdürmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de aynı değerler doğrultusunda bizlere inan ve güvenen yatırımcılarımıza hizmet edeceğiz. Bugün burada bulunmamıza vesile olan halka arzımız aynı zamanda şirketimizin vizyonu doğrultusunda ilerlemesi adına önemli bir dönemeç olacaktır.

Halka arz sürecimizi, 3 milyon 42 bin 950 adedi yurt içi bireysel, 37 adedi yurt içi kurumsal, 5 bin 942 adedi yurt dışı katılımcı olmak üzere toplamda 3 milyon 48 bin 920 yatırımcımızın katılım ve 1 milyar 187 milyon 500 bin TL halka arz büyüklüğüyle başarılı bir şekilde gerçekleştirdik."

1000 Yatırımlar Holding’in halka arzına liderlik eden A1 Capital Genel Müdürü Mehmet Serkan Esenpak ise "1000 Yatırımlar Holding’in söz konusu gelirler ile kaydedeceği büyüme, ilerleyen dönemde çok daha fazla yatırımcıya ulaşacağını bizlere göstermektedir" dedi.

Törene Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, 1000 Yatırımlar Holding A.Ş. Üst Yöneticisi (CEO) Kadir Can Abdik, Yönetim Kurulu Üyeleri Üsame Erdoğan, Mustafa Saim Birpınar, Hüseyin Ardan Küçük, Haris Pojata, EC Yatırımlar Holding kurucusu Enver Çevik, A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katıldı.