BorsaEkonomiTürkiye

KAYSE, borsada işlem görmeye başladı

BİST100 endeksi dünü yüzde 1,57 yükselişle4.661 seviyesinde kapattı. Yeni güne ise yüzde 0,43 yükselişle 4.681 seviyesinde başladı. BİST100’ de dün 85 hisse günü artıda kapattı. İşlem hacmi 62,9 milyar TL oldu.

Endekste dün bankacılık sektörü bir miktar negatif bölgede kalsa da, seçim sonrası oluşan sert düşüşü kapatma çabasının olduğunu görmekteyiz.

Bankacılık bugün de güne ekside başlayarak, BİST’te baskıyı artırıyor. Bankacılık sektörü seçimden önce sert yükselişler yaşayarak değer kazanımları elde etmiş, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması sonrası kazançlarını silerek önceki haftaya göre negatif bölgede yer almıştı.

Geçtiğimiz gün halka arz olan KAYSE, bugün borsada işlem görmeye başladı. Halka arz fiyatı 16,27 olan KAYSE, açılışla beraber ani bir düşüş yaşadıktan sonra yeniden bir miktar toparlanmalar yaşayarak 17.44 bandı üzerinde işlem görüyor. (12.20).

Hisse henüz daha yeni olması nedeniyle yüksek volatilitenin olduğunu görmekteyiz. Hisse gün içerisinde aşağı ya da yukarı yönlü hareketlenmelere maruz kalabilir.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok