Türkiye

Bugün hava nasıl olacak? Hangi illere sarı kodlu uyarı verildi?

Haziran ayı yağışları bir günlük aranın ardında yurdun batısınageri dönüyor.

Bugün öğle saatlerinden itibaren Marmara’nın güneyi ve Ege bölgesinin büyük bölümünde şağanak yağış görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölgedeki 11 ilde yağışların şiddetli olabileceğini bildiriğ “sarı kodlu” uyarı yayınladı. 10 kent şöyle: İzmir, Bursa, Manisa, Muğla, Balıkesir, Denizli, Balıkesir, Bilecik, Afton, Kütahya ve Uşak olarak sıralandı.

Yağışlı havanın etkisi yarın da sürecek. Yağışlı hava yarın İç Anadolu bölgesini de etsi altına alacak.

Bazı büyükşehirlerimizde bugün hava ise şöyle olacak:

İstanbul’da hava açık acak kuzeyli rüzgarlar havayı serinletiyor. Sıcaklıkta önemli bir değişiklik yok: 24 derece.

Başkent Ankara güneşli bir güne uyandı ama  akşama doğru sağanaklar görülebilir. Hatta kentin güney kesimlernde yağış kuvvetli olabilir. Hava 2 derece artıyor: 28 derece.

İzmir‘de hava genellikle yağışlı olacak. Öğleden sonra yağışlar kuvvetlenecek. Su baskınlarına karşı dikkat. Yağışlar yarında sürecek.  Sıcaklık iki derece düşüyor: 28 derece.

Bursa‘da da hava genellikle yağışlı olacak. Öğleden sonra yağışlar kuvvetlenecek. Su baskınlarına karşı dikkat. Yağışlar yarında sürecek.   Sıcaklık  1 derece düşüyor:  27 derece.

Adana  genelde açık ancak akşam saatleride  kentin kuzeyindesağanak yağış görülebilir.  Sıcaklıkta önemli değişiklik yok: 33 derece.

Antalya‘da ise hava genellikle açık olacak. Gün içinde batı ilçelerinde yağış ihtimali var. Sıcaklık iki derece düşüyor: 28 derece.

 

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok