Türkiye

Bugün hava nasıl olacak? Sel ihtimali olan iller hangileri?

Türkiye’nin büyük bölümü yağışlı ve fırtınalı bir güne uyandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 24 Mayıs Çarşamba  günkü tahminlerine göre Çanakkale, deprem bölgesi ve Doğu Karadeniz sahil şeridi hariç yurdun büyük kesiminden gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Yağışlar İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Burdur ve Isparta çevreleri ile Bingöl’de kuvvetli olacak.

Ayrıca dün olduğu gibi bugün de Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda fırtına şeklinde esemeye devam edecek.

Ancak ülke genelinde yağışlı hava öğleden sonra etkisini yitirecek. Yarın doğu ve güney kıyıları açık olacak geri kalan bölgelerde yerel yağışlar görülecek.

25 Mayıs Perşembe

Büyük kentlerde Salı günü için hava tahmini ise şöyle:

İstanbul kapalı bir havaya uyandı. Öğle saatlerinde kentin kuzeyine yağış ihtimali yüksek. En yüksek sıcaklık  21 derece.

Başkent Ankara’yı yine sağanak yağış bekleniyor. Öğle saatlerinde kentin kuzeybatısında yağış kuvvetlenecek. En yüksek sıcaklık 21 derece olacak.

İzmir de kapalı bir havaya uyandı. Gün içinde yer yer  sağanak yağış olacak.  Sıcaklıkta öenmli bir değişiklik yok:  23 derece.

Bursa‘da hava kaplı. Gün içinde yer yer sağanak yağış görülecek. En yüksek sıcaklık  20 derece.

Adana kapalı bir güne uyandı. Gün içinde yer yer  yağış görülecek. Sıcaklık artıyor: 29 derece.

Antalya öğle saatlerine kadar hava kapalı. Kent, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış alacak. En yüksek sıcaklık 22 derece

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok