Türkiye

TOBB yönetimine ilk kez kadın üye girdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu yapılan seçimlerle sona ererken, TOBB tarihinde ilk kez bir kadın yönetime girdi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden başkan seçildiği genel kurulda İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli de yönetim kurulunda yer aldı.

Yeni Yönetim Kurulu kimlerden oluşuyor?

Rifat Hisarcıklıoğlu (Başkan), Ali Kopuz, Selçuk Öztürk, Salih Zeki Murzioğlu, Tamer Kıran, Faik Yavuz, Cengiz Günay, Zeki Kıvanç, Engin Yeşil, Hakan Ülken, Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Mehmet Büyüksimitci, Mustafa Cihat Lokmanoğlu, İbrahim Burkay, Seyit Ardıç, Şekip Avdagiç, Işınsu Kestelli, Ali Çandır, Ender Yargancılar, Mehmet Tuncay Yıldırım, Saim Özakalın.

Işınsu Kastelli kimdir?

1962 yılında Konya’da doğan Işınsu Kestelli, 1981 yılında İzmir Amerikan Kız Lisesi’nden ve 1985 yılında 9 Eylül Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.

Işınsu Kestelli, uluslararası bitkisel yağ sektöründe faaliyet gösteren Agrilink Tarım Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketinin ve Agritrade Tarım Ürünleri Loj. Dep. Ltd Şirketinin kurucusu ve ortağı.

2009 Şubat ayında İzmir Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Kestelli, 2013 ve 2018 yıllarında gerçekleştirilen seçimlerde de tekrar aynı göreve getirildi.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok