AltcoinlerBitcoinEthereumKripto Para

Bitcoin’de Yükseliş Devam Edecek Mi? Bu Hafta Yükselişe Geçen Altcoinler Hangileri Oldu?

Bitcoin bu hafta itibariyle yaklaşık %16 dan fazla yükseliş yaşadı. Kritik bir süreçten geçen Bitcoin ( BTC ), 24 Temmuz’a kadar 22.000 dolarda güç buldu diyebiliriz. Alıcılar, Bitcoin (BTC ) için güçlü bir haftalık kapanış elde etmeye çalışırken, satıcılar avantajlarını yeniden kazanmaya çalıştı. Btc tarafında 22.705 dolar olan  200 haftalık hareketli ortalamayı yakından izliyor ve son yapmış olduğu Bitcoin’in mayıs ayından bu yana bir birikim bölgesinde olduğunu söyleyebiliriz.

Bunun yanında BTC/USD’nin hafta kapanışında 23.000 dolar seviyesinden geri çekilmesi ile haftaya düşüş ile başlayıp satıcıların burada hala etkisi olduğunu gösterdi. Yeni haftaya yaklaşık 21.700 dolar seviyesine kadar düşüşle başlayan BTC/USD tarafında flama yapısı oluştu ve alt bandına değdi bu yapının çalışması için  en az 23000 dolar seviyesinin kırılımı ile yükselen trendin devamını getirebilir. Şu an ki destek seviyesinin [21700/21888] dolar altında kapanışlar sonucunda güçlü olan destek seviyesi [20300 ve 20800] dolar bölgelerine geri çekilmelere sebebiyet verebilir.

 

Her ne kadar geçtiğimiz hafta Bitcoin yükseliş yaşıyor olsa da, Ethereum dominance tarafındaki tabloda da bu yükselişleri görebildik.

 

 

Bitcoin ve Ethereum hafta sonu yükselişe geçerken Cardano (ADA Coin) yatırımcıların açtığı uzun pozisyonlar dikkati çekti. Yaklaşık %10 değer kazanan ADA Coin fiyatı 0,52 dolara çıktı.

 

 

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, hafta sonu yayınladığı bir grafikte yatırımcıların Cardano (ADA Coin) alımlarına hız verdiğini açıkladı. Verilere göre ADA için açılan uzun pozisyonlarda artış gözlenmesi ve  bu artışların sürmesi durumunda ADA Coin fiyatının artmaya devam edebileceği belirtildi. Buda alıcıların hala bu bölgelerde etkili olduğunu göstermekte.

 

 

Bitcoin genel direnç seviyesini aşarsa geçtiğimiz hafta yükselişe geçen bazı altcoinlerden ETH, BCH, AXS,CRV ve EOS gibi şaşırtıcı bir güçle yapmış oldukları yükseliş trendlerine devam edebilirler.

Son olarak, temel analiz tarafında ise 27 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan FED toplantısı bulunmakta ve önümüzdeki iki aylık süreçte ise toplantı kararlarının olmaması piyasa yönünü daha rahat belirlenmesi açısından önemli olacaktır.

 

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok