AltcoinlerKripto Para

BTC ve ETH’de yıl sonu beklentileri…

Yıl sonuna yaklaştığımız bu süreçte piyasalarda hacimlerin azaldığını görmekteyiz.

Özellikle bu hafta ABD piyasalarının Şükran günü nedeniyle 1.5 gün kapalı olacak olması hacimleri aşağı çekecektir. Yılın geri kalan işlem günlerinde hacimler düşmeye devam edecektir.

Bitcoin tarafına baktığımızda Ekim ayının sonlarında gelen yukarı kırılımın ardından bir yükseliş görmüştük. Ardından birkaç haftadır yatay hareketler izliyoruz. Burada teknik seviyelerin takibi önemli olacaktır.

Kısa vadede 35.000 ve 32.000 seviyeleri önemli desteklerimiz. Bu seviyeler üzeri kalındığı sürece genel eğilimin pozitif kalmasını ve geri çekilmelerin alım fırsatı vermesi beklenebilir. Yukarıda 38.000 eşiği geçilirse yükselişlerin ivme kazanmasını bekleyebiliriz.

Ethereum’da ise Kasım ayının başında gelen yukarı kırılımın ardından güçlü bir seyir gördük. Bu tarafa da son dönemde nispeten yatay hareketler izliyoruz.

Teknik açıdan 1840 ana destek üzeri kalındığı sürece görünüm pozitif kalacaktır. Bu kapsamda olabilecek geri çekilmeler alım fırsatı verebilir. Yukarıda 2135 bölgesi geçilirse yükselişlerin ivme kazanmasını bekleyebiliriz.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok