Kripto Para

Çin devlet televizyonunda kripto haberi! Bitcoin’e de yer verildi

Çin’in özel statüye sahip şehri Hong Kong, kripto para regülasyonlarını genişletmeye hazırlanırken hükümetin sözcüsü olarak bilinen Çin Merkez Televizyonu (CCTV) yayınlanan bir haber dikkat çekti.

Kripto para birimlerine karşı sert tutumuyla tanınan Çin, Hong Kong üzerinden kriptoları desteklemeyi sürdürüyor.  Bu açından haber fazlasıyla büyük önem taşıyor.

Binance’nin CEO’su Zhao yayına dikkati çekti

Changpeng Zhao
Binance‘in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao

En büyük kripto para borsası Binance‘in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Twitter hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri bu habere çekti.

CZ, yanının linkini de eklediği  paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “CCTV kriptoyla ilgili bir yayın yaptı. Bu durum büyük önem taşıyor. Çince konuşan topluluklar çalkalanıyor. Tarih boyunca bu tür yayınlar, genellikle boğa koşusuna yol açmıştır. Geçmişe bakılarak geleceğin tahmin edilebileceğini söylemiyorum ve bu bir yatırım tavsiyesi değildir.”

Haberde Bitcoin görseli de kullanıldı

CCTV’nin haberinde, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (SFC) kripto varlık alım satım platformlarının lisans başvurularını 1 Haziran’da kabul etmeye başlayacağı belirtildi. Haberde, Bitcoin görselinin kullanılması da dikkati çekti.

Çin Merkez Televizyonu CCTV, Hong Kong gelişmesini böyle verdi.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok