AltcoinlerBitcoinKripto Para

Solana’da yön arayışı sürüyor!

Kripto paralar dünyasındaki zayıf hareketlilik etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Küresel çapta yaşanan büyümeye ilişkin makroekonomik gelişmeler faiz artırım politikaları ve son zamanlarda ABD gündeminde yer alan borç krizi problemleri kripto paralar üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Hem küresel çapta hem de kripto paralardaki düşük risk iştahı nedeniyle ekonomik verilerdeki olumlu gelişmelere piyasalar zayıf tepkiler veriyor. ABD tarafındaki borç krizi gibi sorun yakın dönemde çözüme ulaşacağını beklesek de bu sorunun kripto paralar üzerinde etkisi bir süre daha etkili kalabilir.

Lider kripto para birimi Bitcoin bu gelişmelerle beraber 26.850 dolar bandı üzerinde hareketlilik yaşıyor. (12:40). Bitcoin’de hacmin çok zayıf kaldığını görmekteyiz. Bugüne 27.230 dolar bandında başlayan Bitcoin düşüşlerini sürdürerek 26.850 dolar andına kadar geriledi.

Bitcoin’deki bu zayıf ve kritik hareketlilik altcoinler grubunu da etkiliyor. Altcoinler grubundan olan Solana, 8 Mayıs’ tan itibaren günümüze kadar 21.80 – 19.70 dolar bandı aralığında hareketlilik yaşıyor.

Bitcoin’deki belirsizlik ve yön arayışı Solana’da da etkisini hissettiriyor. Solana bugün öğlen seansında (12:40) 20.65 dolar bandı üzerinde tutunmaya çalışıyor. Bitcoin’in yapacağı hareketlilikle beraber Solana’da bir yönün oluşması beklenebilir.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok