Türkiye'de vizyona girdiği ilk hafta yaklaşık 593 bin seyirciyle açılışını gerçekleştiren Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X), gösterimdeki ikinci hafta sonunda 159 bin seyirci tarafından izlenerek vizyondaki 10 gününde 1 milyon seyirci barajını aşmayı başardı. Film şu ana dek ABD’de 81,9 milyon, dünya genelinde ise 371,8 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Böylece Hızlı ve Öfkeli serisinin toplam gişe hasılatı 7 milyar doları aştı Bu hasılatın yaklaşık 2 milyar doları ABD’de, 5 milyar doları ise diğer ülkelerden geldi.

Hızlı ve Öfkeli 10, Dom Torretto’dan intikam almak için onu sevdiklerini hedef alan bir kötüye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Dom ve ekibinin hikâyesini konu ediyor. Yıllarca karşılarına çıkan onca düşmanı zekice, hızlı sürüşleriyle arkalarında bırakan Dom Toretto ve ailesi, bu defa bu zamana kadarki en ölümcül rakipleriyle karşı karşıya.

Geçmişten gelen bu tehlikeli düşmanın en büyük amacı Dom Toretto’dan intikam almak. Bu amaçla da gözünü Dom’un sevdiklerine diker ve onları sonsuza dek yok etmek için harekete geçer.