Kültür Sanat

Hollywood Vampirleri İstanbul’a geliyor

Ünlü oyuncu Johnny Depp Alice Cooper, Joe Perry ve Tommy Henriksen‘den oluşan Hollywood Vampires grubu, 10 Haziran’da İstanbul’a geliyor.

Grup Avrupa turnesi kapsamında 8 Haziran’da Romanya’nın Bükreş kentinde vereceği konserin ardından İstanbul’da olacak. Daha önce pandemi nedeniyle ertelenen konser, Lifepark‘ta yapılacak.

Öte yandan grup, ABD turnesini ise Johnny Depp’in ayak bileğindeki incinme nedeniyle iptal etti. Normal takvime göre grubun bugün ABD’de Manchester şehrinde, yarın Boston’da ve 1 Haziran’da da New York’ta konseri vardı. Ancak bu konserler temmuz sonuna ertelendi.

2012 yılında kurulan grup, adını 1970’lerde Alice Cooper’ın başını çektiği, Beatles’tan John Lennon ve Ringo StarrThe Who’den Harry Nilsson, Keith Moon The Monkees’ten Micky Dolenz gibi üyeleri olan meşhur “alkol kulübü”nden alıyor.

Amacı 1970’lerin rock yıldızlarını yadetmek ve onların şarkılarını yeniden yorumlamak olan grup, 2015 yılında kendi adlarını taşıyan ilk stüdyo albümlerini yayınladı.

Cover grubu olarak ortaya çıkan Hollywood Vampires başarılı ve sevilen bir gruba dönüşünce 2019‘da Rise adını verdikleri ağırlıkla kendi şarkılarına yer verdikleri ikinci stüdyo albümlerini yayımladılar.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok