Beşiktaş Kulübü, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak bildirilen saatte başlamayan Turkcell Süper Kupa maçına ev sahipliği için kulüplere davette bulundu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan "Kapımız Açık!" başlıklı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100. yılında oynanacak Süper Kupa finalini, uygun bir tarihte, Atamızın semtinde, dünyanın en güzel stadında oynamak üzere, Atatürk sevdalılarını Türk bayraklarıyla Dolmabahçe'ye bekleriz" ifadeleri kullanıldı.

Ankaragücü’nden Ankara daveti

Ankaragücü Spor kulübü, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Eski adı Cumhurbaşkanlığı Kupası olan Süper Kupa finalinin; Cumhuriyet’imizin 100.yılında Başkentimiz Ankara'da oynanması için TFF ve kulüplerimize davetimizdir.”

Samsun: Işıkları açtık, bayrakları astık

Samsunspor Kulübü sosyal medya hesabından 19 Mayıs Stadı’nın akşam çekilmiş fotoğrafıyla birlikte, "Işıkları Açtık, Bayrakları Astık, Samsun’a Bekliyoruz" mesajını paylaştı ve  Süper Kupa’nın Samsun’da oynanmasını talep etti.

'Tribünümüz küçük ama gönlümüz büyük'

Kilis Belediyesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Galatasaray ve Fenerbahçe’yi Süper Kupa Finali için şehirlerine davet etti. Paylaşımda “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kilis 7 Aralık Stadyumuna bekliyoruz. Tribünümüz küçük olabilir ama bu şehrimizin insanlarının gönülleri büyüktür. Işıkları açtık bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.