Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen teknik direktör Vincenzo Montella, Adana Demirspor ile yollarını ayırdı.

Jorge Jesus’un istifasını açıklamasının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Montella ile görüştüğü ortaya çıkmıştı. Montella ile Ali Koç'un birkaç gün önce bir araya geldiği ve her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Birçok isim ortaya atılmıştı

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olarak Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Lucescu'nun isimleri ortaya atılmıştı. Ancak Fenerbahçe Yönetimi'nin bu isimlerle temas kurmadığı ve en ciddi adayın Montella olduğu öğrenildi. Montella ile anlaşmaya varıldığının yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

900 bin euro fazla istedi

A Spor'a konuşan Murat Sancak, "Montella ile devam etmiyoruz. Ayrıldık. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İnşallah gittiği yerde başarılı olur" dedi. Sancak, Montella'ya 1 milyon 850 bin euro ödediklerini, yeni sözleşme için 2 milyon 750 bin euro istediğini söyledi.

‘Bize saygısızlık yapmazlar’

Başkan Sancak, Montella'nın Fenerbahçe ile anlaştığı iddialarının sorulması üzerine şunları söyledi:  "Montella'nın Fenerbahçe'ye menajerler aracılığıyla önerildiğini biliyorum ama  anlaştığını zannetmiyorum. Bize saygısızlık yapmazlar. Ali Başkan da bana sormadı. Giderse de hayırlı olsun ama bana sorulmadığı için gönül koyarım."