Wilfried Zaha'yı İstanbul'a getiren Galatasaray, Arjantinli yıldız Mauro Icardi transferinde de mutlu sona ulaştı.

Galatasaray, Mauro Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Di Marzio'nun haberine göre Galatasaray, PSG'ye 10 milyon euro bonservis ödeyecek.

Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Arjantinli futbolcu, çıktığı 26 maçta 23 gol attı ve 8 asist yaptı.

Yeni transfer Wilfried Zaha İstanbul'da

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha’nın uçağının akşam 21.30'da İstanbul'a ineceği duyurulmuştu. Binlerce Galatasaraylı taraftar, Zaha’yı karşılamak için havalimanına akın etti.

30 yaşındaki oyuncunun uçağı 22.50’de İstanbul'a indi. Saatler önce Atatürk Havalimanı'na akın eden Sarı-Kırmızılı futbolseverler, tezahürat ve meşalelerle yıldız futbolcuyu karşıladı.

Zaha ise havalimanından çıkar çıkmaz bu coşkuyu gördü. Galatasaray atkısını boynuna takan deneyimli oyuncu, aynı zamanda bir diğer atkıyla da ilk pozunu verdi. Zaha, taraftarların istediği üzerine ilk üçlüsünü çektirdi.

Galatasaray TV’ye konuşan Zaha, "Çok mutluyum. Bir an önce takım arkadaşlarımla bir arada olmak ve stadyumu görmek istiyorum. Taraftarın coşkusunu biliyorum" dedi.

Icardi, Zaha, Erden Timur TT oldu

Galatasaray cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Twitter’da da gündem oldu. Twitter’ın Türkiye gündemindeki ilk sıraları Sarı Kırmızılı kulüpteki bu gelişmeler aldı. TT listesinde ilk 3 şöyle sıralandı: Zaha, Icardi, Erden Timur.