Futbol

Süper Lige çıkan ikinci takım hangisi oldu?

Birinci Lig’de heyecanlı bekleyiş sona erdi. Süper Lig’e yükselen ikinci takım, play-off’a kalan takımlar ve küme düşen takımlar belli oldu.

Altınordu ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor,  Samsunspor’un ardından Süper Lig’e direkt yükselen 2. takım oldu. Ligden düşen son takım ve play-off eşleşmeleri de belli oldu.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'e yükseldi! İşte 1. Lig'de play-off'a kalanlar ve küme düşenler
Altınordu ise bu sonuçla Denizlispor’un ardından 2. Lig’e düşen diğer takım oldu.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'e yükseldi! İşte 1. Lig'de play-off'a kalanlar ve küme düşenler

Çaykur Rizespor, Süper Lig'e yükseldi! İşte 1. Lig'de play-off'a kalanlar ve küme düşenler

Eyüpspor Play-Off’da Sakaryaspor ile karşılaşacak

Eyüpspor, teknik direktör Arda Turan ile ilk galibiyetini aldı.

Eyüp Stadı’nda oynanan maçı ev sahibi ekip Keçiörengücü ile karşılaştı ve maçı 2-1 kazandı. Eyüp’ün golleri 25. dakikada Cenk Alkılıç ve 69. dakikada Ryan Babel’den geldi. Keçiörengücü’nün golünü 56. dakikada Erkam Reşmen attı.

Eyüpspor bu sonuçla puanını 62’ye çıkardı ve sezonu 6. sırada tamamladı. Keçiörengücü ise 56 puanla play-off’un dışında kaldı.

Eyüpspor’un play-off’taki rakibi sezonu 5. sırada tamamlayan Sakaryaspor oldu.

Bodrumspor ve Göztepe el ele Play-Off’a 

Spor Toto 1. Lig’in son haftasında İsmet Taşdemir’in ekibi Bodrumspor ile Ekrem Dağ’ın yönetimindeki Göztepe karşı karşıya geldi.

Bodrum İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlik ile sona ererken maçın ilk golünü konuk ekip Göztepe adına 70. dakikada Michee Ngalina kaydederken, ev sahibi Bodrumspor’un beraberlik golü 74. dakikada Samet Yalçın’dan geldi.

Bu sonuçla birlikte iki takım da play-off turundaki yerlerini belirlemiş oldu. Ligi 62 puanla 4. sırada tamamlayan Bodrumspor ile 60 puanla 7. sırada tamamlayan Göztepe, play-off turu çeyrek finalinde eşleşmiş oldu. Karşılaşma, ligi daha üst sırada bitiren Bodrumspor’un evinde ve tek maç üzerinden oynanacak.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok