Süper Lig'de üçüncü haftanın erteleme maçında Galatasaray’ın İstanbulspor ile oynandığı maçta Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminindeki çimler için kullanılan yeşil boya, futbolcuların üstüne bulaşmıştı.

Saha zemininde yanan çimlerin makyajlanması için gıda boyası kullanıldığı belirtilirken, maçta beyaz forma giyen Galatasaraylı bazı futbolcuların üstlerinde büyük yeşil lekelerin oluşurken, bazı futbolcuların elleri, yüzleri ve saçları da yeşile boyanmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), stadın bakımını yapan firmanın sözleşmesinin feshedileceğini duyurdu. TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamada, “Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saha bakım konularında eksiklikler ve yetersizliklerin gözlenmiştir. Bu olumsuzluklar nedeniyle ilgili firma ile yürütülen saha bakım sözleşmesinin 28 Eylül tarihi itibarıyla feshine karar verilmiştir" denildi.

‘Hulk eve mutlu dönüyor’

Galatasaray, sosyal medya hesabından, mücadelenin 84. dakikasında yerini Nelsson'a bırakan Torreira için bir paylaşımda bulunmuştu.  Paylaşımda, Marvel'ın süper kahramanı Hulk'a atıfta bulunularak "Hulk karakterinde değişiklik zamanı" ifadelerini kullanılmıştı.

Torreira, Instagram paylaşımında elleri ve saçlarının yeşil boya olduğu gösterdi. Torreira, kendisini Hulk'a benzeterek, "Hulk eve mutlu dönüyor" paylaşımını yaptı.