Spor Haberleri

Fransa Açık’ta Djokovic ve Ruud finalde. Kadınlar finali bugün

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık’ta (Roland Garros) tek erkeklerde Norveçli Casper Ruud, finalde Sırp raket Novak Djokovic‘in rakibi oldu.

Yari filande dünyanın bir numarası Carlos Alcaraz  toplam 3 saat 23 dakika süren mücadelede 6-3, 5-7, 6-1 ve 6-1’lik setlerle 3-1 yenen Djokovic finale yükseldi.

Geçen yılın finalisti ve 4 numaralı seribaşı Norveçli Casper Ruud ise, 2 saat 9 dakika süren karşılaşmada turnuvadaki 22 numaralı seribaşı Alman tenisçi Zverev’i 6-3, 6-4 ve 6-0’lık setlerle 3-0 yendi ve adını finale yazdırdı.

Ruud, finalde Djokovic ile 11 Haziran Pazar günü karşı karşıya gelecek.

Daha önce 2016’da ve 2021’de burada ipi göğüsleyen Djokovic, bu sene de Roland Garros’ta şampiyon olursa her grand slamde en az üçer kez zafere ulaşmayı başaran ilk tenisçi unvanını elde edecek.

Kadnlar finali bugün

Iga Swiatek at the French Open

Fransa Açıkta’ta kadınlar turnuvasında ise sona gelindi. Bugün TSİ saat 14.00 başlayacak finalde Polonyalı Iga Swiatek ile Çek raket Karolina Muchova karşı karşıya gelecek.

 Dünya sıralamasında 43’üncü sırada bulunan Muchova, yarı finalde dünyanın 2 numarası Aryna Sabalenka‘yı eleyerek sürpriz yapmıştı

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok