Spor Haberleri

Nijerya, tazminat parası bulamadığı için teknik direktörü kovamıyor!

Nijerya Futbol Federasyonu (NFF), 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’ndeki kötü performansın ardından tazminat ödeyecek parası olmaması nedeniyle milli takım teknik direktörü Jose Peseiro’yu görevden alamayacağını açıkladı.

AA’nın haberine göre, NFF İcra Kurulu Üyesi Nse Essien, milli takım teknik direktörü Peseiro’dan memnun olmadıklarını ifade etti.

Herkes ‘görevden alınsın’ çağrısı yapıyor

Federasyonun tazminat ödeyecek parası olmaması nedeniyle teknik direktör Peseiro’yu görevden alamayacaklarını belirten Essien, “Herkes teknik direktörün görevden alınması için çağrıda bulunuyor. Altı olası puandan sadece ikisine sahibiz. Üzüntü verici ve çok tehlikeli bir durumdayız” dedi.

Dünya Kupası’na katılma şansı tehlikede

Nijerya’nın 2026 FIFA Dünya Kupası’na katılma şansı, Süper Kartallar’ın ilk iki eleme maçında Lesotho ve Zimbabve karşısında aldığı iki beraberliğin ardından ciddi şekilde tehlikeye girdi.

Portekizli teknik adam Peseiro, alınan kötü sonuçların ardından eleştirilirken, Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’na katılma hakkını kazanamayan Nijerya, bir sonraki eleme maçında Güney Afrika ile karşı karşıya gelecek.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok