Türkiye

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak serbest

İstanbul‘da evinde ruhsatsız silah ele geçirilmesi üzerine gözaltına alınan güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, adliyeye sevk edildi.

Sosyal medya hesaplarından silah paylaşımları yaptığı gerekçesiyle Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Banu Parlak’ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Banu Parlak, polis ekiplerince Büyükçekmece Adliyesi’ne götürüldü. Savcılığa sevk edilen Parlak’ın burada ifadesi alındı.

“O SİLAH GERÇEK DEĞİL”

Parlak, ifadesinde, videodaki beyaz renkli silahın yaklaşık 1,5 yıl önce işyerine gelen hatırlamadığı bir kişiye ait olduğunu, seans sırasında silahı alıp sosyal medya için hikaye çektiğini, silahın da gerçek olmadığını belirtti.

Herhangi bir silah ruhsatı olmadığını ifade eden Parlak, “Bahçeşehir’deki işyerim kurşunladığı için ekim ayının başında silah aldım. Bu silahı internetten ‘Aydın’ isimli şahıstan aldım. WhatsApp üzerinden iletişime geçmiştik. Bu kişi bana numaramı kaydetme dediği için kaydetmedim. Numarası mevcut değil. Bu silahı işyerime farklı bir şahısla gönderdi. Parayı nakit verdim. Bu silahı ruhsatsız bulundurduğumu kabul ediyorum. Silahı herhangi bir yerde kullanmadım. Aramada polisler başlangıçta silahı bulamamıştı. Ben kendi rızamla teslim etmiştim. Serbest bırakılmayı talep ediyorum” dedi.

Sulh ceza hakimliğine sevk edilen Parlak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ADLİYEDEN KOŞARAK UZAKLAŞTI

Banu Parlak’ın adliyeden koşarak uzaklaşması dikkat çekti.

Banu Parlak, sosyal medya hesabından silahlı video paylaşması üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınmıştı.
Parlak’ın evindeki aramada ruhsatsız tabanca ve 9 mermi ele geçirilmişti.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok