Sanat & Yaşam

Gladyatör 2 filminin setinde patlama! Altı oyuncu yaralandı

The Sun Gazetesi’nin haberine göre, Fas’ta çekimleri yapılan “Gladyatör 2” filminin çekimleri sırasında özel efektlerin kullanıldığı bir sahnede patlama oldu.

Patlamada filmin altı oyuncusu yaralandı. Tedaviye alınan oyuncuların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

‘Ateş topu uçtu, korkunçtu’

Film setindeki bir ekip üyesi o anları şöyle anlattı: “Korkunçtu. Büyük bir ateş topu uçtu ve oyuncuları yaraladı. Yıllardır çekimde bu kadar korkutucu bir kaza görmemiştim.”

‘Dublör sahnesi çekiminde oldu’

Film şirketinden bir yetkili olayla ilgili şunları söyledi: “Gladiator devam filminin setinde planlanmış bir dublör sahnesi çekilirken bir patlama oldu. Oyuncular hayati tehlikesi olmayan yaralanmalara maruz kaldı.”

‘Tedavileri devam ediyor’

Yapımcı şirket Paramount’un “Gladyatör 2 filminin setinde bir dublör sahnesi çekilirken, birkaç ekip üyesinin hayati tehlike oluşturmayan yaralanmalara maruz kaldığı bir kaza meydana geldi. Alanda güvenlik ve sağlık ekipleri, oyuncuların tedavisi için hızlıca hareket edebildi. Hepsinin durumu iyi ve tedavileri devam ediyor” açıklaması yaptı.

Patlamanın nedenine ilişkin incelemeler devam ettiği, set alanındaki bir gaz borusunun patlamış olabileceğinden şüphelenildiği bildirildi.

Gladyatör 2’nin konusu nedir?

Crowe’un hayat verdiği General Maximus’un ölümünden 30 sene sonrasını anlatacak Gladyatör 2’nin (Gladiator 2) başrolünde, Güneş Sonrası’ndaki (Aftersun) performansıyla Oscar’a aday gösterilen Paul Mescal yer alıyor. Mescal, Lucilla’nın (Connie Nielson) oğlu Lucius’u canlandıracak. Oyuncu kadrosunda Denzel Washington ve Barry Keoghan gibi isimler de var. Gladyatör 2’nin 22 Kasım 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok