Futbol

Alanyaspor’u 1-0 yenen Fenerbahçe galibiyet serisine devam etti

Bu sezon resmi maçlarda 11’de 11 yapan Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor’u İrfan Can Kahveci’nin golüyle 1-0 yenerek seriyi 12 maça çıkardı.

Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında taç atışını kullanmak isteyen Becao’dan topu saklaması üzerine Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan direkt kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe’de, bu skorun ardından liderlik koltuğunu Galatasaray’dan aldı.

Fenerbahçe ligdeki beşinci maçta beşinci galibiyetini alarak puanını 15’e yükseltti.

Alanyaspor ise 7 puanda kaldı.

Fenerbahçeli futbolcular, Alanyaspor galibiyetini taraftarıyla kutladı.

Sarı-lacivertliler hafta içi evinde Başakşehir ile erteleme maçı oynayacak.

Kartal: Bazı şeyler yaşanıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Galibiyet 12’ye, 15’e çıkmış, bunlara bakmıyoruz. Maç maç en iyi şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Başakşehir maçına az bir süre var. Yine en iyi şekilde Başakşehir maçına da hazırlanacağız. Bugüne kadar çalıştığım tüm kulüplerde hakemler hakkında konuşmadım. Yine konuşmak istemiyorum. Ama bazı kararlar veriliyor… Nasıl oluyor? Bazı şeyler yaşanıyor. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Bu konuyla ilgili yönetim bir açıklama yapar diye düşünüyorum.”

Baki: Hayretler içerisindeyiz

Maçın ardından Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki hakemleri eleştirdi: “İlk 5 hafta konuşmayalım dedik. Bu sene biraz daha Futbol konuşulsun dedik. Öyle şeyler oluyor ki, insan bazı doneleri ortaya koymak istiyor. Bugün net bir şekilde Szymanski’nin penaltısı verilmedi. Yüzde 100 gol pozisyonuna giderken takımın atağının kesilmesi. Dzeko ve İrfan Can’a zorlama kartlar. Ne hikmetse Fenerbahçe’ye nasip olan attığımız nizami golde gereğinden fazla uzun süren VAR araştırması. Ne arandı? En üst seviyeyi görmüş oyuncularımız, ‘Hayretler içindeyiz’ dediler. Dün kampta da rakibimizin maçını izledik, niyet farkı… Hakemlerin Türk futbolunu bu şekilde temsil etmemesi gerekiyor.”

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok