Futbol

Faruk Koca’nın öfkesi koridorda da sürmüş: Buradan çıkamayacaklar

Eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca‘nın hakem Halil Umut Meler‘e yumruk atmasıyla ilgili saha komiseri raporu ortaya çıktı.

NTV’nin ulaştığı raporda olayların koridorda da devam ettiğini belirtilirken eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakaretlerde bulunarak “Buradan çıkamayacaklar” dediği belirtildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın da aralarında bulunduğu iki kişi, “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklanmıştı.

Faruk Koca’nın ilk ifadesinde “Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlarından dolayı bu olay gelişmiştir. Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip, yüzüne tükürmekti, bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez. Benim atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu. Daha sonra kendisini yere attı. Kalp rahatsızlığım bulunması sebebiyle de beni olay yerinden hemen uzaklaştırdılar. Ben bunun dışında gerçekleşen hiçbir olaydan haberdar değilim” demişti.

Koca, hakemlerin sahaya inince “Sizi bitireceğim” diye tehdit ettiği iddiasını ise kabul etmemişti.

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler ise tedavi gördüğü hastaneden dün taburcu edilmişti.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok