Türkiye

Emniyete tahsis edilen 23 lüks otomobil İstanbul’da göreve başladı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen ve mahkeme kararıyla emniyete tahsis edilen 23 lüks araç, hizmete başladı.

Fatih, Beyoğlu, Kadıköy, Eminönü ve Beşiktaş’ta görev yapacakları konumlara getirilen otomobillere ilgi gösteren vatandaşlar, fotoğraf çekerek araçları inceledi.

Ayasofya ve Sultanahmet’teki lüks trafik ekip araçlarına vatandaşların yanı sıra yerli ve yabancı turistler de ilgi gösterdi.

 Bakan Yerlikaya duyurmuştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlarda ele geçirilen 23 aracın mahkeme kararınca emniyete verildiğini duyurmuştu.

Yerlikaya, “Artık bundan böyle bu araçlar suç örgütlerinin değil, polisimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olacaktır. Ülkemizin huzuru için canla başla çalışan kahraman polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve huzurumuz daim olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Polis ekiplerinin hizmetine verilen araçlar arasında Porsche, Bentley, Range Rover, Volvo, Audi ve Ferrari gibi lüks otomobiller de bulunuyor.

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok