Kripto Para

SEC’in Binance varlıklarını dondurma talebi reddedildi! Kripto paralarda durum ne?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance’e ait varlıkların dondurulması için mahkemeye başvuruda bulunmuştu. SEC’in bu talebi hakim tarafından reddedildi.

Hakim: Uzlaşmanın yolunu bulun 

Hakim, Binance ve SEC’e ABD varlıklarını teminata almak için bir anlaşmaya varmaya çalışmalarını, ancak Binance’in her zamanki gibi faaliyet göstermeye devam etmesine izin vermelerini emretti.

Binance faaliyetini sürdüremezdi

Binance, varlıklarının dondurulması durumunda faaliyetlerine devam edemeyeceğini yargıca iletmişti. Binance, işletme giderlerinin bir listesini sunmak zorunda kalacak.

Kripto paralarda toparlanma sürüyor

Mahkemenin Binance’ın varlıklarını dordurma talebini reddetmesinin ardından kripto paralarda hafif yükselişler gözlemleniyor.

TSİ 7.47 itibariyle Bitcoin son 24 saatte %017 artışla yaklaşık 25.931 dolardan, ethereum ise %0,13 artışla 1714,4 dolardan işlem görüyordu.

Ripple davası XRP lehine döndü 

Buna karşılık Ripple’a karşı  dün ünlü “Hinman dasyasından” ,”Bitcoin ve Ethereum menkul kıymet değil” değerlendirmesinin çıkmasının ardından %7,5 sıçrayışın ardından satışlar geldi. Bu yüzden Ripple son 24 saate göre %0,82 değer yitirmiş görünüyordu.

 

 

 

 

Güncel Haberler

Daha Fazla Bekleyin...Başka Haber Yok